- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- 3D nyomtatás
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
BaLinux
tag
Kiderítettem hogy neked a Tulip driver kell a hálókártyádhoz, ha eddig nem tudtad volna. :)
Nem tudom, lehet hogy elrontottad, de ez most mind1.
Két kérdésem van:
1) milyen verziójú kernel van a floppyn (az aktuális futó kernel verzió: ''uname -a'')
2) milyen verzió(k) van(nak) a vinyón
Ha a vinyón több fajta van (a /boot könyvtárban több vmlinuz-* file van), akkor a másikat is meg lehet próbálni. Ha nem, akkor egy ''előre fordított'' kernelt kellene felrakni, a legfrissebbet ami a CDn fenn van.
Igen, talán ez a legegyszerűbb módszer. A dselect nevű programmal lehet csomagokat válogatni, de szvsz igen felhasználó-ellenséges. :)
Tehát bebootolsz, és felteszed a cdről a legfrissebb image-t. Ezt úgy lehet, hogy megkeresed egyáltalán milyen image-ek vannak:
''apt-cache search kernel-image''
majd a listából kiválasztasz egy 2.4.x-est ami a procidhoz való (K7) és a legújabb és ''apt-get install <talált csomag neve>''
Talán ez megteszi, de én mindent netről installálok (több 100 megák), így nem tudom mik vannak a CDn.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest