Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, már ami a KDE általános használhatóságát illeti. Én squeeze óta használok KDE-t debiannal és most futok bele a legtöbb problémába, pl. néha én is hiába kattintok az application launcher ikonjára, az alsó tálcára tett programikonok (transmission, deadbeef) semmilyen funkcióval nem bírnak, a lokalizáció kb. 50%-os. Fontolgatom, hogy visszatérek wheezy-re és várok még fél évet a frissítéssel...
-
Ludovicus
aktív tag
3.2-es kernellel (mert a wifi kártyám nem nyílt drivere csak a 3.11-es kernelig támogatott). A frissítéssel nem volt gond, a bootolás egyébként 2-3 mp-e gyorsabb, ha systemd-t választok (és zárójelben a broadcom kártyám is megy a 3.16-os kernellel, bár ennek még nem néztem utána, de vélhetően, már van nyílt driver).
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Úgy hallottam, a jessie alapértelmezettként systemd-vel érkezik. Én most frissítettem wheezyről és érdekes módon újraindítás után grub-ban ott a választási lehetőség mindkét kernelnél (3.2, 3.16), hogy systemd-vel vagy sysvinit-tel akarok-e bootolni (KDE-t használok). Egyszóval nem kell ilyen turpisságokhoz folyamodnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.27
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem zárom ki, hogy a jövőben ne próbáljak ki mást, de mint ahogy írtam is, most (a gyermeknevelés mellett) nincs időm új DE-t próbálgatni és különösen előnyös, ha kézre áll minden.