-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
szeretném kilistázni azokat az állományokat, ami nem volt használva (megnyitva sem) egy adott dátum óta. A find . -atime -1 -print megmondja, hogy melyik volt használva az elmúlt 1 napban, de valahogy nem tűnik jónak a kapott lista. Próbált már hasonlót valaki?
-
alitak
senior tag
válasz
Jester01 #4358 üzenetére
az a baj, hogy kapott rendszerrel kell dolgoznom és az elődömnek volt némi hiányossága. A FAT32 nem biztos, hogy a legjobb választás. 1TB adatot kell backup-ba rakni. Gondoltam rá, hogy megy ext4-re, aztán ha kell a backup, akkor server-en keresztül lehet majd elérni. Legalábbis volt az utolsó ötletem.
tlac: néztem az ntfs-3g -t, nem borítja meg nagyon a rendszert? Olvastam pár nem túl jó dolgot is róla fórumokon. Mennyire megbízható?
Atis
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy egy debian rendszerre egy hdd-t csatoltam a következő paranccsal:
mount -w -t ntfs /sde1 /dev/bu
Rootként vagyok belépve, a csatolás végbe is megy. Probléma az, hogy nincs írás jogom a hdd-n, annak ellenére, hogy írásra (is) csatolja ugye a -w kapcsoló.
Van arra ötletetek, hogy mit hagyhattam ki?Üdv:
Atis -
alitak
senior tag
Sziasztok,
kérdésem lenne az rsync-hez, hátha Ti tudtok rá gyors megoldást: Miden nap lefut egy rsync, amikor "a" mappa tartalma át van tolva "b" mappába. A probléma az, hogy ha egy file már nincs az "a" mappában, akkor a "b" mappában megmarad. Nincs az rsync-nek egy olyan kapcsolója, amivel ez a probléma megoldható, így a két mappa tartalma a szinkronizálás után teljesen megegyezik?
Üdv:Atis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged