-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
Forest_roby #1390 üzenetére
már húzom is. alázatosan
-
supesz
aktív tag
válasz
Forest_roby #1388 üzenetére
[link]
Elolvastam a mount és a fstab MAN-ját.
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Köszönöm szépen. Bár nekem a kiskapus könyvek közül tetszett az kék előlapos kezdőknek szánt könyv, de az annyira kezdő volt, hogy azon már túl vagyok. egy kicsit komolyabb könyv, ami esetleg elmagyarázza a mount, fstab, mtab és még sok fontos komponens miértjét sokkal jobban jönne. akár egy magyar how-to vagy man is jól esne
-
supesz
aktív tag
Akkor majd holnap újra benézek. UP!
-
supesz
aktív tag
UP!
-
supesz
aktív tag
Hi All,
Nem tudok mount-olni! Beteszem a cd-t, beírom, hogy: mount -t iso9660 /dev/hdc /media/cdrom0 a válasz: ...is not a valid block device.
Elolvastam a mount és a fstab MAN-ját. De nem tudtam megoldani a problémát. Valakinek van ötlete mi lehet a baj?
ui: így néz ki az fstab bejegyzés: /dev/hdc /media/cdrom0 iso9660 ro,user,noauto 0 0
hát nem tom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest