- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pekin
csendes tag
Elakadtam kicsit. Tema: wvdiallal betarcsazas, eddig Telenorral ment is, de T-re valtva hol LCP terminated by peer fogad vagy a jo oreg 16-os hibakod. Hogy lehetne ezt orvosolni? Konffileba a szokasos dolgok vannak irva, APN-t csereltem egyedul.
-
Pekin
csendes tag
Emberek, mért nem pörög ez a topik? Régebben másképp volt. Senki nem linuxozik már? Esetleg a Debian nem menő csupán?
-
Pekin
csendes tag
Debiant használok, laptopon. Van benne egy wireless meg egy sima hálózati kártya. Telepítéskor ez utóbbit konfiguráltam, kapott IP-t, átjárót, mindent. Mobilnetet használok, wvdiallal (ppd) tárcsázok be. Bár kap a szolgáltatótól IP-t, DNS-t, de adatforgalom nulla, úgy tesz, mintha töltene, csak vár. Ahhoz, hogy tudjak netezni, ki kell lőnöm az ethernetet (ifdown -a). A probléma annyi, hogy Dbox2-ről szeretnék streamelni és netezni is. Egyszerre. Csak ugyebár ebben a formában a kettő egyidőben nem megy. Nem tudom mennyire érthető a probléma. Ebben kérnék segedelmet. Nokia Dbox2-ról annyit kell tudni, hogy egy ethernet porton keresztül hálózatba köthető műholdvevő belteri egység, s tud realtime músorokat streamelni.
Hol akadnak össze a dolgok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged