-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Kérdés megint! Szóval szeretnék Dns-t használni, de nem igazán megy. Elvileg csak a /etc/resolv.conf-ot kell átírni, de az nem ér semmit, reboot-nál el is tűnik a tartalma, s az eredeti jön vissza helyette. Ez miért lehet? Ugyanakkor ha a hosts file-t szerkesztem, akkor legalább lokálisan jó a címfeloldás. De azt szeretném, hogy a belső hálón érvényes legyen a címfeloldás.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Kösz.
Másik dolog: óránként szeretnék egy parancsot futtatni. Ehhez hogyan lehet egy scriptet megírni? Először gondoltam egy while true, sleep megoldásra, de ez nem jó, mert nem adja vissza a user-nek az input lehetőséget.
Gondoltam rá, hogy simán egy script a /etc/cron.hourly-ba, de nem úgy néz ki, mint ami lefutna magától óránként.
-
Drizzt
nagyúr
Kérdésem lenne: hogyan lehet elmenteni route add-dal betett útvonalat, hogy újraindítás után is megmaradjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- BestBuy topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Steam Deck
- Energiaital topic
- Linux Mint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest