Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Brother dcp-l2512d multifunkciós nyomtató hálózati beállításához szeretnék segítséget kérni.A nyomtató USB-n csatlakozik egy OpenMediaVault (ver. 6.9.4-2 | Linux 6.1.0-0.deb11.11-amd64) oprendszert futtató eszközhöz. A cél, hogy a helyi hálózaton 2 Windows 10-es gépről tudjak nyomtatni és szkennelni. Némi utána olvasással a nyomtatást megoldottam (Dockerben fut a CUPS és azt ott beállított nyomtatót látják is a gépek). A szkennelés már keményebb dió. Itt érthető el az eszköz támogató oldala. A Driver Install Tool telepítést végigcsináltam, tehát lehet, hogy lokálisan van egy elérhető az eszköz (nem tudom biztosan), de hogyan tudom ezt megosztani a hálózatban?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Egy banana pi-n használok armbiant itthon (torrent és fájlszerver), egy héttel a telepítés után megtelt a 8 GB-os sd kártya. (korábban is ez volt a probléma egy másik disztróval, de az sokkal tovább működött gond nélkül sokkal kisebb partícióval.)
Mivel a linux-szal kapcsoltban teljesen vakon vagyok, fogalmam sincs, hogy mit lehetne csinálni Néhány parancsot lefuttattam netes keresés alapján, de az eredménytől nem lettem okosabb. Eljött az idő, hogy szakértőkhöz forduljak.
Hogy lehet kideríteni, hogy mi okozza a partíció teleírását?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest