-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grunya
aktív tag
Megtudná valaki mondani, hogy a Sarge első CD-jén rajta van-e az Xfree, vagy csak a másodikra került rá? Jó lenne, ha az elsőn lenne, esetleg egy fluxbox is még...
-
Grunya
aktív tag
Köszi!
Most néztem, hogy a neten 15Db!!! Sarge CD tölthető le. Nem semmi... Ha jól értelmeztem, akkor ezeket a CD-ket hetente frissítik. Igaz ez? Emlékszem, vagy fél évvel ezelőtt letöltöttem az első CD-t és meglepődve tapasztaltam, hogy nincs rajta installer. Ekkor letöltöttem egy 200Mb-os netinstaller iso-t és annak segítségével tettem (volna) fel valahogyan a rendszert, de már nem emlékszem hol fulladt kudarcba a dolog. Talán az Xfree csak a második CD-n lett volna, az meg nem volt meg? Nem tudom...
Most is így kellene valahogy elkezdeni? -
Grunya
aktív tag
Hosszú ideje nem sikerül megoldanom a következő problémát:
Debiant akarok installálni az otthoni gépemre, de lehetőleg
friss kernellel és nem túl régi programokkal. Sajnos
otthonról már nem tudok majd frissíteni a rendszeren, mert
csak modemes elérésem van. Szóval melyik CD-ket kell
beszereznem a fent leírt rendszer telepítéséhez? 1-2 CD-nél
többet nem szeretnék ehhez beszerezni, mert nem hiszem,
hogy szükség lenne mind a 7 db CD-re egy desktop rendszer
installálásához. (A munkahelyemen tölteném le a CD-ket, de
fölöslegesen azért ott sem szeretnék sokat töltögetni.)
Vagy installáljak Knoppix-ot? Az csak 1 CD és friss
programok vannak rajta. Köszi előre is: Grunya
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi