-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasqu
csendes tag
Remélem ilyet lehet ilyet itt kérdezni és nemkell valami más topickban
Linuxra hogy tudom felrakni a WoW(world of warcraft)-ot. Cedegát néztem de az mintha fizetös lenne
Olyan megoldás kellene amivel maximálisan ki tudom élvezni a játékot
elöre is tx.
-
Vasqu
csendes tag
BootMagic- al nem ment a dolog mert azt irta hogy fat vagy fat32 kell neki. egyébb ötlet?
-
Vasqu
csendes tag
Ha felraktam egy Debiant és utána felraktam egy xpt hogy tudom azt elérni hogy amikor bootolás van választani tudja a 2 oprendszer között? Elöre is kösz a helpet.
-
Vasqu
csendes tag
Üdv.
Felmerült egy kisebb problémám
Elökaptam Debian cdmet és gondoltam felrakom az itthoni gépre. Beraktam a cdt bejön az install kép a nyleválasztást és lefagy a billentyüzet. se kép se hang és nem tudom miért. ps2 billem van. Ha esetleg valakinek van valami építő jellegü hozzászolása plz osza meg velem
tx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest