- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Lathronos #8415 üzenetére
Ja értem.
Natívan jobban járnál a játékokkal. Pl. Unreal széria az UT2004-ig bezárólag futnak natívan linuxon. Sajnos egy kicsit szenvedni kell vele, mire rájön az ember hogy működik, már ha megy egyáltalán. Én inkább dózolok ha játékról van szó, lehet neked is azt kéne. Mondjuk a régi UT-k mennek a Debianomon is. Illetve a gog-os játékok is 'megyegetnek' wine alól. -
Friczy
senior tag
válasz
Lathronos #7744 üzenetére
A PPA-t ne tekintsük az Ubuntu részének, ugyanis nem az. És az az érzésem, hogy a Debianban több csomag van, mnt az Ubuntuban, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az Ubuntu esetén a universe (és főleg a multiverse) már félig kilóg a repositoryból). Annak idején futottam bele Ubuntun olyan problémába, hogy egy csomagnak függőségi problémái voltak,rákerestem a bug leírására, a karbantartó el is ismerte, és lezárta azzal, hogy a universe-ben van, ahol nem feltétlenül kell kijavítani a hibákat
Tehát az Ubuntu 'nagyobb csomagválasztéka' kissé megtévesztő.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lathronos #7737 üzenetére
Mert egy bevált dolog olyan helyre, ahol amúgy is csak skype meg böngészés megy. Az OpenBox nekem már túl fapados, annyira azért nem gyengék a mai gépek, hogy ilyesmivel szívassam magam.
P3-as gépen még volt értelme, de azt a korszakot elhagytuk.
A Mate / Cinnamon meg jó, de Debian téren majd a következő release-t várom meg ezekkel. Ahogy te is írtad, régiek.Iscariah: azt hívtam kritikus hibának, mikor nem ment az energia gazdálkodás. Laptopon azért ciki, ha nem tudom állítani mit csináljon a fedél lecsukásakor, stb. Ilyesmi most nincs, csak pár nem lényeges apróság pl. a fájlkiterjesztés hozzárendelések terén, nem minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Robogó, kismotor
- Trollok komolyan
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest