Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Autóhifi
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Lathronos
üzenetére
Ja értem.
Natívan jobban járnál a játékokkal. Pl. Unreal széria az UT2004-ig bezárólag futnak natívan linuxon. Sajnos egy kicsit szenvedni kell vele, mire rájön az ember hogy működik, már ha megy egyáltalán. Én inkább dózolok ha játékról van szó, lehet neked is azt kéne. Mondjuk a régi UT-k mennek a Debianomon is. Illetve a gog-os játékok is 'megyegetnek' wine alól. -
Friczy
senior tag
válasz
Lathronos
üzenetére
A PPA-t ne tekintsük az Ubuntu részének, ugyanis nem az. És az az érzésem, hogy a Debianban több csomag van, mnt az Ubuntuban, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az Ubuntu esetén a universe (és főleg a multiverse) már félig kilóg a repositoryból). Annak idején futottam bele Ubuntun olyan problémába, hogy egy csomagnak függőségi problémái voltak,rákerestem a bug leírására, a karbantartó el is ismerte, és lezárta azzal, hogy a universe-ben van, ahol nem feltétlenül kell kijavítani a hibákat

Tehát az Ubuntu 'nagyobb csomagválasztéka' kissé megtévesztő.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lathronos
üzenetére
Mert egy bevált dolog olyan helyre, ahol amúgy is csak skype meg böngészés megy. Az OpenBox nekem már túl fapados, annyira azért nem gyengék a mai gépek, hogy ilyesmivel szívassam magam.

P3-as gépen még volt értelme, de azt a korszakot elhagytuk.
A Mate / Cinnamon meg jó, de Debian téren majd a következő release-t várom meg ezekkel. Ahogy te is írtad, régiek.Iscariah: azt hívtam kritikus hibának, mikor nem ment az energia gazdálkodás. Laptopon azért ciki, ha nem tudom állítani mit csináljon a fedél lecsukásakor, stb. Ilyesmi most nincs, csak pár nem lényeges apróság pl. a fájlkiterjesztés hozzárendelések terén, nem minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi