Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Apple asztali gépek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Köszönöm, értem. Láttam egy olyan YouTube videót, ahol a feltöltő egy minimal netinstallból pakolgatta össze csomagonként a saját rendszerét. Egyfelől csodáltam a tudását, másfelől praktikusnak tűnt az egész. Nyilván Ő nem 2 hete kezdte a Debiant tanulni.
De lényegében nem minimalizálni akarom a rendszert, csak a nem használt alkalmazásokat eltávolítani. Ehhez meg a Synaptic is elég.
Szerk.: amúgy ez nálam csak egy ilyen esztétikai dolog. Ne legyen olyan dolog a gépen, amit nem fogok soha használni. Win10-nél is leszedegettem a gyári alkalmazásokat debloaterrel. Azok sem zavartak sok vizet, csak... minek legyen a gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest