Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
üzenetére
Csak röviden, mert már úgy is mindegy: Pédául amikor a TV-t kikapcsoltam, az analog output ra visszaugrott pulse audio. Amikor vissza kapcsoltam, akkor sem ugrott vissza HDMI-re. A default gomb nem működött, egyszerűen nem jegyezte meg. Cfg file-ban átírva default audio sinket sem segített. Az ilyenekkel masszírozásával már rég messze kiléptem, az alap-júzer komfortzónámból. Sokat tanultam általa, hogy mi-hogyan-és-miért van, de ezek olyan tudományok, amiket inkább elfelejtenék.
Akkor már inkább legyen pár GB-tal nagyobb az install és pár száz MB-tal nagyobb a memória használata a rendszernek, de működjön.
Amúgy semmi baj az XFCE-vel azon túl, hogy bár lightnak tűnik, mégis meta package, és vért pi**l az ember, ha mégis minimálra akarja szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest