Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg666
őstag
Most amúgy is megjön az egy új táp, de amúgy a gyári 600w-os és egy második táp látja el a gépet. Csak furcsálom, hogy 2 másik hibásra nem produkál semmit erre meg igen.
Phanteks 850W Revolt Pro 80+ Gold jön meg, meg nem kizárt, hogy egy ryzen 3900x konfig is meglesz 1-2 héten belül, addig meg nem foglalkozom vele, lesz miben cserélgetni.
Az alaplapi 10 sata vezérlőn felül van egy 8 hba+ egy 4-es raid vezérlő is, ha a másikban is dobja a hibákat egyértelmű lesz. Persze én is gondoltam elektronikára vagy a hdd csatlakozóra is. De ezt az fstab-ot ha jól tudom, egy külföldi fórumon találtam, onnan jött az ötlet, és nem vagyok annyira jó angolból.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest