Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Leadtek belső tévétunerek
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg666
őstag
Most amúgy is megjön az egy új táp, de amúgy a gyári 600w-os és egy második táp látja el a gépet. Csak furcsálom, hogy 2 másik hibásra nem produkál semmit erre meg igen.
Phanteks 850W Revolt Pro 80+ Gold jön meg, meg nem kizárt, hogy egy ryzen 3900x konfig is meglesz 1-2 héten belül, addig meg nem foglalkozom vele, lesz miben cserélgetni.
Az alaplapi 10 sata vezérlőn felül van egy 8 hba+ egy 4-es raid vezérlő is, ha a másikban is dobja a hibákat egyértelmű lesz. Persze én is gondoltam elektronikára vagy a hdd csatlakozóra is. De ezt az fstab-ot ha jól tudom, egy külföldi fórumon találtam, onnan jött az ötlet, és nem vagyok annyira jó angolból.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest