Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát hely az van bőven, de ha bővítőkártyával akarod megoldani a 980 Pro csatolását, akkor nem biztos, hogy minden OK lesz, alaplapfüggő, de gondolom ennek már utánajártál.
Vannak esetek, amikor kártyás csatolással max tárolásra lehet használni az eszközt, bootolni nem fog, de 4.0-ás SSD-t vettél, nyilván nem véletlenül. -
How to Install Ubuntu Alongside Windows 10
Dual boot with WindowsHa a gépeim szeretnék az UEFI-t, a felső két linkben lévő instrukciók elegek lennének, főleg az archwiki szokott hasznos lenni általában. 980 pro ? Wooow, no azt nem szennyezném semmilyen MS akármivel.

Nekem is megvan régóta a multinak a hely, de még január óta csak egy disztró van fenn.

-
cigam
titán
Én értem, hogy ez az elmélet, de tessék: Letöltöttem a leírásban is linkelt, általad is hivatkozott win32loader.exe-t. Pár kérdés után amikor a lényegi részhez értünk, ugyanazt a hibaüzenetet kapom, mint az első alkalommal (a goodbye-microsoft.com-ról letöltött win32loader.exe-vel:
Én elhiszem hogy amikor még csak egy partíción volt a rendszer - a W8 előtti időkben - ez frankón működött. Persze ez csak egy tipp a hiba okára. Az is megeshet hogy hibás nem frissített fájlokat tölt le magának. Egy dolgon nem változtat: Nem működik. Milyen minőségbiztosításon ment át a kiadás ellenőrzésekor?!ubyegon2
Ugyanaz a linux kernel, és ugyanaz a GUI mindegyik distro-ban. A pimpelés, és pár verziószám a difi. Nem mellesleg miért ne kezdhetné a tanulást, ismerkedést "mélyvízben". Hiszen a legrégebbi, szinte az összes distro alapjául szolgáló rendszer. -
-
-
-
-
cigam
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak esetek, amikor kártyás csatolással max tárolásra lehet használni az eszközt, bootolni nem fog, de 4.0-ás SSD-t vettél, nyilván nem véletlenül.