-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez. Felül Linux Mint 18, alul Debian alapú Kali.
Mikor riportoltam sechole-nak, 2 napig senki nem nyúlt hozzá, aztán megkértem Clemet, nézzen rá és meglepve vettem észre, hogy a bugreportot bezárta. E-mailben megadta a magyarázatot is: az apt egy wrapper a Linux Mint-ben az aptitude-höz és azért tették oda, hogy a felhasználóknak ne kelljen külön meghívni a sudo-t, mert az apt meghívja, ha kell. Persze a default rendszerbeállításokkal együtt az itt megadott jelszó is cache-be kerül.
Namármost, az én szememben ez egy iszonyú nagy sechole és széllel szembe akció helyett inkább használok olyat, amiben megbízom - mert sajna a Linux Mintben már nemigen, noha eddig nem volt vele sem teljesítménybeli, sem stabilitásbeli problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest