Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Jó, igaz, csak kapitánnyal való egyetértésemet fejeztem ki, de tudom, hogy debianos vagy, és gyomorba gázoltam vele. Máskor próbálok tekintettel lenni mások érzéseire, kérdés, hogy mint próbálkozás mennyire lesz erős

A stabilitás valóban nem került elő, mondjuk szerintem érintett, mert stabilan szar az egész. A felsorolt hibák fele is olyan súlyos, hogy leírni nem lehet, ezek más disztrókon alapból rendben vannak. Nem is értem, hogy Debiánéknak miért jó, hogy ennyire keresztbeszopatják szegény felhasználót. Most gondold el, ha kapitánynak Debian-tapasztalattal a háta mögött ekkora gondot okoz, egy kezdő linuxos mennyire fog boldogulni vele. Tényleg megéri vele szenvedni? Mert hát mit is kínál cserébe a Debian? Ja, igen, stabilitást, amit a felhasználó a hajára kenhet, ha egyszer semmi nem működik megfelelően, de az legalább stabilan.
Én nem is javaslom pl., hogy a Wine-ban felvegyék az említett hibát, mivel más disztrón nem jön elő, ergo nem a Wine-ban van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest