-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Apollyon #7494 üzenetére
Jó, igaz, csak kapitánnyal való egyetértésemet fejeztem ki, de tudom, hogy debianos vagy, és gyomorba gázoltam vele. Máskor próbálok tekintettel lenni mások érzéseire, kérdés, hogy mint próbálkozás mennyire lesz erős
A stabilitás valóban nem került elő, mondjuk szerintem érintett, mert stabilan szar az egész. A felsorolt hibák fele is olyan súlyos, hogy leírni nem lehet, ezek más disztrókon alapból rendben vannak. Nem is értem, hogy Debiánéknak miért jó, hogy ennyire keresztbeszopatják szegény felhasználót. Most gondold el, ha kapitánynak Debian-tapasztalattal a háta mögött ekkora gondot okoz, egy kezdő linuxos mennyire fog boldogulni vele. Tényleg megéri vele szenvedni? Mert hát mit is kínál cserébe a Debian? Ja, igen, stabilitást, amit a felhasználó a hajára kenhet, ha egyszer semmi nem működik megfelelően, de az legalább stabilan.
Én nem is javaslom pl., hogy a Wine-ban felvegyék az említett hibát, mivel más disztrón nem jön elő, ergo nem a Wine-ban van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- 15 éve regisztráltam
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest