- Bluetooth hangszórók
- Otthoni időjárás-állomás
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Miért lenne egyszerűbb virtualban, ha arra nem vagyok kíváncsi!? (#7073)-ban minden benne van. Az SSD-n mást nem akarok futtatni, csak oprendszereket, pár elfér rajta, az SSD írásomat csak úgy nem fogom felrakni, hogy ne próbáljam ki jó pár rendszeren az ellenőrző parancsokat és a megfelelő optimalizálást!
A kezdő topikban is időnként próbálok segíteni, de nem vagyok guru, ezért átbootolok az érintett disztróra, hogy megnézzem, mi a helyzet nálam az adott kérdésben. mi ezzel a baj?
Játékokra már nem áldozok időt, helyette ez van.
Az 1 terás HDD-n is van pár a 8-ból, elég jól elférnek, így is félig üres a vinyó. Telepakolhatnám ezer filmmel, amit soha nem nézek meg. 
8 rendszerre van szükség egyszerre ez nekem értelmezhetetlen
Bocs a hsz-ért, megyek is vissza az abszolút kezdőbe, mielőtt újra megemlítné ezt valaki.
(#7073) joecontra Te tudszd valamit!

Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung kuponkunyeráló
- Dragonkin: The Banished
- Synology NAS
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az 1 terás HDD-n is van pár a 8-ból, elég jól elférnek, így is félig üres a vinyó. Telepakolhatnám ezer filmmel, amit soha nem nézek meg.