-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
CPT.Pirk #4983 üzenetére
Igen, hozzátettem, most 20.0 lett, így sem 20.0.1. Mi az a GPG? Mindkettő elindul, de a 686 az 1. ezért most az van. Hogy kell eltávolítani a másikat? Illetve jobban érdekelne, hogy hogy kell nem telepíteni, mert most ez virtuálba van, de telepíteném az említett gépre, és biztos gyorsabban települne, ha nem települne 2. Másrészt azon a gépen most az lxde-s változat van, és azért akarom a Standardot telepíteni, mert nem tudom, hogy van-e különbség a Standard telepítés, és Openbox, és az lxde-s telepítés Openbox közt memóriafogyasztásban. Ha nem számít, hogy az lxde is telepítve van, akkor felesleges újrarakni. De nem tudom, hogy számít-e. A másik baj a 7-es lxde-s verzióval, hogy szeretném, ha nem kéne minden indításnál kiválasztani az openboxot, de nincs benne az ami a 6-osban volt, hogy beállítsa, hogy milyen legyen a bejelentkezési képernyő, és ha váltok lxde-openbox közt, nem kérdi meg, hogy csak 1x, vagy mindig azt akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest