- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
GPT akkor jön képbe, (többek közt) ha 2TB feletti partíciókat akarsz, egybefügő 2TB a maximum, amit MBR-el létre tudsz hozni, GPT-vel lehet nagyobb is.
Ez a cucc a képek alapján valami home szerver, ott van értelme a GPT-nek.Hogy mi a megoldás nálad, az jó kérdés, mivel a "csak" 2TB a vinyó, egyik lehet az, hogy az egész vinyót átalakítod GPT helyett MBR-re.
szerk:
Na akkor ez megoldva. parancssoros formázás, meg particionálás: [link] -
cekkk
veterán
Meg van miért nem tudtam felcsatolni
Szóval egy ek külső WD my book essential vinyó. Arra gondoltam bele teszem a nasba mert lassította a bootot a htpcnél (van rajta egy rejtett cd képfálj amit én, nem formáztam le, mert 2 évvel ezelőtt nem volt szükséges). Na mondom akkor szétszedem és be a nasba, de látta a vinyót, viszont nem volt sdd1 pont. (ezt minek is nevezik?
), a win sem látta. Ismerőstől kaptam infót, hogy lehet az elektronika titkosítja a vinyót és ezért.
Most vissza szereltem rá az elektronikát és láss csodát egyből tudtam csatolni, és megy is a másolás, de ha végeztem akkor formázás lesz belőleA formázáshoz ha kaphatok valami jó tippet azt meg köszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest