Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen, a VMWare használható így is, nézd meg a doksikat alaposabban.

Egyébként igazából én nem erre gondoltam, hanem arra, hogy csinálsz egy kis virtuális Windowst Linux alatt, és minden Windowsos programot abban futtatsz. De meg lehet csinálni azt is, hogy létező Windowst indítasz el, bár én ilyet még nem csináltam, mert tartottam attól, hogy az eltérő hardverkörnyezet (a virtuális gépben más ''alaplap'' van, mint az igaziban) megzakkantja a Windowsomat. Linuxszal viszont tökéletesen működik a dolog, csak arra kell ügyelni, hogy mind az igazi, mind a virtuális géphez szükséges kernel modulok le legyenek fordítva, és az X11 konfig file-ját is cserélgetni kell (lehet, hogy meg lehetne oldani, hogy automatikusan felismerje, milyen videókártyát lát éppen, de ezzel még nem foglalkoztam).
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Használt 1TB NVME SSD-k.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest