-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sztikac #3002 üzenetére
Ez kb. 100%-ban fedi a tényeket.
Olyan virtuális hálót szerettem volna, amin kizárólag "én" (=az általam, virtuális gépre telepített dhcp szerver) osztogatom a címeket és egyéb paramétereket, ami totálisan le van választva a fizikai hálózattól, csak a routernek kinevezett gépen át érhető el a külvilág és a külvilág is csak ezen a routeren át látja a virtuális hálózatot.
Közben megnéztem a windows-os változatát és kiderült, hogy ilyet a vmware szerver változata egyáltalán nem tud.
Doksi szerint sem.Maga az editor egy külön kis program, amivel az interface-eket lehet állítgatni, hogy mely fizikai hálókártyára kapcsolódjanak, nat-hostonly-bridged legyen-e stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest