Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Értem... RAM ebben 160MB van, de futott közben a grafikus alrendszer is.
No meg biztos, hogy azért te jobban lecsupaszítottad a kernelt...Egyébként könnyen lehet, hogy az initrd-nél szúrtam el dolgot...
Ezen a gépen most Lenny van, mert az Etch-n nem volt fent az LXDE felület, illetve sok csomagot kellett volna frissíteni, ha mégis szeretném. Itt viszont van.
Viszont olyan csomag itt nincs, hogy initrd-tools (úgy néz ki, kivették), ezért initramfs-sel próbáltam, aminek úgy tűnik, kicsit utána kéne néznem...Szerk.: A 64-bites rendszeren történő fordításon azért bizonytalanodtam el, mert múltkor akartam fordítani rajta egy progit öcsémnek (32-bitre) és egy csomó 32-bites library kellett volna még neki, amiket inkább nem telepítgettem rá... lehet, hogy viszont a kernelhez nem kéne annyi minden...
Ja, és nem tudom, miért nem kapcsoltam le közben a grafikus részt...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Warzone
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs