-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
A sendmail szerintem nem egyszeru, ezen tulmenoen meg bughalmaz is volt annak idejen (nem tudom, hogy ez mennyiben valtozott azota).
Amit meg te szeretnel, az tok egyszeru, kb:
Elso gepen
eximconfig
2
akarmi.hu
none
none
none
smtp.chello.hu (az ISP-d smarthostja)
user1 (vagy akarmi, akinek a "hivatalos" levelezes megy)
(hamegkerdezi, hogy felulirja-e az alias-t: yes)
keszA klienseknel meg beallitod az elso gepet mint kimeno (SMTP) meg mint bejovo (POP3, IMAP - ilyet raktal fel? En dovecotot hasznalok, az szerintem oke) szervert, ennyi.
(Ha nem akarod, hogy "kifele" is lehessen levelet kuldeni, akkor az elejen a 2 helyett a 4 lesz a jo valasztas es ilyenkor persze a smarthostot sem kell megadni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Kompakt vízhűtés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Robogó, kismotor
- Home server / házi szerver építése
- Plazma TV topic
- fűnyíró traktor
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest