- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- E-book olvasók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
A sendmail szerintem nem egyszeru, ezen tulmenoen meg bughalmaz is volt annak idejen (nem tudom, hogy ez mennyiben valtozott azota).
Amit meg te szeretnel, az tok egyszeru, kb:
Elso gepen
eximconfig
2
akarmi.hu
none
none
none
smtp.chello.hu (az ISP-d smarthostja)
user1 (vagy akarmi, akinek a "hivatalos" levelezes megy)
(hamegkerdezi, hogy felulirja-e az alias-t: yes)
keszA klienseknel meg beallitod az elso gepet mint kimeno (SMTP) meg mint bejovo (POP3, IMAP - ilyet raktal fel? En dovecotot hasznalok, az szerintem oke) szervert, ennyi.
(Ha nem akarod, hogy "kifele" is lehessen levelet kuldeni, akkor az elejen a 2 helyett a 4 lesz a jo valasztas es ilyenkor persze a smarthostot sem kell megadni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest