-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
ngabor2 #1318 üzenetére
Igazad volt, tényleg nem volt túl jó ötlet sargera unstable csomagokat pakolászni, nem is nagyon volt linuxom tegnap, de aztán leszedtem a legutóbbi testing disztribet a beta3-at ezzel tökéletesen megy. ráadásul már alapból van támogatás a hangkarimhoz és a touchpadhez
és egyúttal kipróbáltam a grafikus telepítőt, egész szépre sikeredett nem túl csicsás, de használható szerintem(talán pont ezért használható, illik a debianhoz).
Valmint ugye ez már alapból az xorg X felülettel települ, úgyhogy az ablakok is egész csinik. desktop oprendszerként is megállja a helyét. egyedűl az Mplayer nem akar GUI támogatással felmenni, aztmondja hogy X11 támogtásra van szüksége. dehát ez apróbb kellemetlenség, win alatt is gui nélkül használtam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged