- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cathfaern
nagyúr
Részben nálam is lehetett valami gond, mert nekem az apt-get install sose futott le hiba nélkül
Mindig kiírta ugyanazt a hibát (most meg nem mondom már, hogy mi volt a baja).
Az van olyan is ám, hogy:
- apt-cache search amitakarszkeresni
Nekem ezt is teletűzdelte error-okkal, lásd fentebbGyakorlatilag átláthatatlan lett az egész.
tasksel:
Ezzel meg az a baj, hogy túl nagy csoportokat lehet választani
stabilitás erőltetése: ez alatt azt értem, hogy nagyon sok ftp serveren nincs rajta más, csak a woody. Tudom, ez nem közvetlenül a debian hibája, de akkor is...
Az MDK-t igenis lehet frissíteni menet közben!!! Nem kell ehhez sem új kiadás, sem gépleállítás! -
Cathfaern
nagyúr
Na szóval próbálgatom ezt a debian-t...nos nem vagyok meggyőzve.
Először is, szerintem borzalmas az, hogy mennyire nyomul a régi, de stabil verziókkal. Szvsz ez felesleges. Jobb lenne ha nem a stabil verzió lenne az alapverzió, hanem fordítva.
apt-get : hát érdekes ez is...alapvetően nem lenne rossz, csak ha az ember nem tudja a csomagok nevét, akkor esélye sincs. A dselect meg szvsz egy átláthatatlan akármi. Ráadásul elég érdekes csomagfüggőségeket bír kialakítani(eddig azt hittem, hogy ez az MDK sajátossága. Most látom, hogy az is csak a profiktól tanulta
)
Szvsz a Slackware jobb volt
Na mindegy, erre legalább csak 1 db CD-m ment ráLassan már lesz egy egész linux gyűjteményem
(jelenleg van: Debian, Slackware, UHU-ból 3-4 verzió, MDK-ból 3 verzió, Knoppix)
-
Cathfaern
nagyúr
Nem volt semmi különös. Kellett volna, hogy legyen
Persze lehet, hogy gyakorlatilag nagyon elbaktam valamit, csak nem vettem még észre
Ja, és lenne egy problémám: ati R9000-em van, illetve egy 15''-os TFT monitorom. A problema az az lenne, hogy olyan érdekes csíkok vannak a képernyőnÚgy tudnám leírni, hogy olyan, mint amikor a nagy melegtől a beton fölött ''hullámzik'' a levegő. Mindezt 2-3 1 karakteres csíkban
(win alatt tökéletes, szóval nem hardver hiba).
-
Cathfaern
nagyúr
Na fenn is van
(bár a telepítés közben volt egy két dolog amihez egy szót sem tudtam szólni, de végülis működik
). Épp ott tartanék, hogy összehozzam a netet. A problema az, hogy nem tudom, hogy a hálókártyámnak milyen modult töltsek be
Ilyen kártyám van: D-link DFE-530TX, ja és természetesen ADSL-t akarok összehozni
-
Cathfaern
nagyúr
Na, vágigrágtam magam a topicon
Aki olvasta a ''Linux láma!'' topicot, az tudja, hogy én is meg fogok próbálkozni a Debiannal
Szurkoljatok nekem!
-
Cathfaern
nagyúr
Ezt nézzétek, mit láttam: http://www.extra.hu/Cathfaern/linux rulez.jpg Az 1. 3-at tessék nézni. Hódít a linux
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Magisk
- Videó stream letöltése
- Epic Games
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest