- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Na szóval próbálgatom ezt a debian-t...nos nem vagyok meggyőzve.
Először is, szerintem borzalmas az, hogy mennyire nyomul a régi, de stabil verziókkal. Szvsz ez felesleges. Jobb lenne ha nem a stabil verzió lenne az alapverzió, hanem fordítva.
apt-get : hát érdekes ez is...alapvetően nem lenne rossz, csak ha az ember nem tudja a csomagok nevét, akkor esélye sincs. A dselect meg szvsz egy átláthatatlan akármi. Ráadásul elég érdekes csomagfüggőségeket bír kialakítani
(eddig azt hittem, hogy ez az MDK sajátossága. Most látom, hogy az is csak a profiktól tanulta
)
Szvsz a Slackware jobb volt

Na mindegy, erre legalább csak 1 db CD-m ment rá
Lassan már lesz egy egész linux gyűjteményem
(jelenleg van: Debian, Slackware, UHU-ból 3-4 verzió, MDK-ból 3 verzió, Knoppix)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(eddig azt hittem, hogy ez az MDK sajátossága. Most látom, hogy az is csak a profiktól tanulta
)

(jelenleg van: Debian, Slackware, UHU-ból 3-4 verzió, MDK-ból 3 verzió, Knoppix)