Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Na szóval próbálgatom ezt a debian-t...nos nem vagyok meggyőzve.
Először is, szerintem borzalmas az, hogy mennyire nyomul a régi, de stabil verziókkal. Szvsz ez felesleges. Jobb lenne ha nem a stabil verzió lenne az alapverzió, hanem fordítva.
apt-get : hát érdekes ez is...alapvetően nem lenne rossz, csak ha az ember nem tudja a csomagok nevét, akkor esélye sincs. A dselect meg szvsz egy átláthatatlan akármi. Ráadásul elég érdekes csomagfüggőségeket bír kialakítani
(eddig azt hittem, hogy ez az MDK sajátossága. Most látom, hogy az is csak a profiktól tanulta
)
Szvsz a Slackware jobb volt

Na mindegy, erre legalább csak 1 db CD-m ment rá
Lassan már lesz egy egész linux gyűjteményem
(jelenleg van: Debian, Slackware, UHU-ból 3-4 verzió, MDK-ból 3 verzió, Knoppix)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó egy Xiaomi 12T pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(eddig azt hittem, hogy ez az MDK sajátossága. Most látom, hogy az is csak a profiktól tanulta
)

(jelenleg van: Debian, Slackware, UHU-ból 3-4 verzió, MDK-ból 3 verzió, Knoppix)