Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bocs, ha úgy tűnt, hogy esetleg oktatni szeretnék valakit, vagy a világnézetemet esetleg ráerőltetni valakire.
Egyben igazad van, tényleg tömény szopás volt a Linuxozás számomra korábban, valamikor 2007-ben kezdtem, két-három éven át Ubuntuval. Jöttek gondok, mint pl. nem kapott a hálókari dhcp-t, ha acpi beállítás nem stimmelt a pci buszon, meg pl. hogy nem lehet 800*600 fölé állítani a monitort, mert az edid-t nem tudja kiolvasni, meg még egy rakás ilyen dolog...
Nekem a koncepcióval van bajom. Van egy rakás parancs, amit fejből kellene lökni, mert ha nincs google kéznél, akkor cseszhetem a terminált, mert pl.még ha nagyjából emlékszem is a parancsokra, a szintaxissal tuti megszívom.
Ellenben felsőbbrendűnek nem érzem magam. Némi jóleső érzés ott van, mikor pl. megforgatom az asztalkockát, és wines kolléga csak néz, de nem hiszem, hogy ez felsőbbrendűség lenne.
Amúgy annyira sokat nem nyavalyogtam szerintem, amit pl az utolsó 1-2 oldalon beszélgettünk, az nem az én világnézetem, hanem amit tanítottak. Amire gondolsz, az már jó pár nappal korábban volt.
A hype-ot meg nem követem, szóval ha valami nézetem éppen egybeesik az aktuális hype-al, az egy dolog. Lehet, hogy nem véletlen, és esetleg valamennyire közösségi igény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- SkyShowtime
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest