Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
02:00.0 Network controller: RaLink RT2561/RT61 802.11g PCI
van nekem egy ilyenem, ami a szöveg ellenére nem pci-os, hanem pcmcia csatlkozós. nem szeretem a ralinket... de ez van
valakinek sikerült már ilyenbe életet lehelni?a legszebb az egészben az, hogy a notin egy picimaci van, és a háló is azon jön. tehát vagy próbálgatni tudom a wlan-kártyát, vagy van vezetékes háló.
a háló leállításán kívül kell még valami a kártyák cserélgetéséhez? absz nincs tapasztalatom a pcmcia-val.
pótkérdés: már egy párszor feltettem a rendszert, de mindig elfelejtem, hogy modulok fordításához a build-essential-on kívül mi kell. ami a modul-könyvtárba megcsinálja a build linket a kernelforráshoz/include-okhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
valakinek sikerült már ilyenbe életet lehelni?