-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Sziasztok!
Egy frissen telepített debian rendszerre szeretném felrakni a hangkártyámhoz Ali 1553 hp vt6200 notebookhoz való. alsa drivert.
viszont mikor a drivert az oldalon leírt módon telepíteni kezdem ./configure használatával, akkor ezt kapom:
checking for kernel version... The file /lib/modules/2.6.8-2-686/source/include/linux/version.h does not exist.
Please, install the package with full kernel sources for your distribution
or use --with-kernel=dir option to specify another directory with kernel
sources (default is /lib/modules/2.6.8-2-686/source).
namármost értem hogy mit kér tőlem, csak azt nem tudom hogy hogyan induljak, el ugyanis elég kezdő vagyok, mind linux, mind debian téren, ezelőtt suse-t használtam rövid ideig, amiben alapból volt támogatás a karihoz.
Válaszokat, segítséget, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest