Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

ja egyébként tegnap feltaláltam egy fegyvert ami annyira veszésjes hgy még önmagunkra is. és még a biztonsági védelem support sem véd meg tőle. :D

úgy néz ki hogy kis keretre raktam egy tüske magot és innentől ilyen szegecseket lő ki. alá meg egy robbantó modult alsó cső helyett ami az utolsó lövésből még csinál egy ilyen szanaszét repkedő repesz féleséget.plusz egy sav support.
    ez úgy néz ki hogy rálövök a dögre aztán nyomok egy másodlagos lövést és belülről kifelé repkednek a dögből a repeszek savval ellátva és még nekem is el kell bújnom hogy ne sebezzen. :)

weareus megcsinálta ugyanezt annyi különbséggel hogy rakott rá sztázisköpenyt aminek az lett az eredménye hogy sikerült a repeszekkel saját magát besztázisolnia és majdnem megölnie. én úgy röhögtem alig tudtam odamenni hogy felgyógyítsam. :D

azóta lecseréltem a robbantómodult mert még ha én be is vállalom azt a kis sebzést wearus úgy távol maradt tőlem mintha pestises lennék. :D

lényeg hogy végre sikerült csinálnom egy kis kétkezes fegyvert aminek van sima lövése és aoe sebzése is.
    mert én nem szeretek fegyvert váltogatni plusz nem tetszett hogy itt már nem akkora császár a plasmacutter.
    hát most már ez a modul plasmával összekombózva lő is meg sebez is mindenkit. majd kipróbálom rosettán hogy ő mit szól hozzá.

ja egyébként a rosettákat egy felhúzott kis fegyverre rakott hidraulikus maggal azaz azzal fényes késsel cafatokra lehet vágni.
    11 vágást engedett egy tárral és hét vágásból mindenét levágtam rosettának. :)

Új hozzászólás Aktív témák