Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

ez a Pure survival a legkomolyabb játékmód!
    az ugye a lényege hogy nem kapsz semmit csak alapanyagot és amire szükséged van azt craftold le magadnak. magyarul éld túl munkapadtól munkapadig.
    de hogy ilyen szinten nem ad semmit azt én sem gondoltam.
    azt hittem nem ad hp-t, stázis töltőt meg lőszert.
    de ez semmit nem ad! se áramkört se fegyver alkatrészt se supportot se semmit. vicces lesz így végigtolni.
    jó egyébként előfordul hogy van egy sima ember hulla és mellette van egy hp. de ez ritka. lőszert egyben meg még nem láttam.
    viszont az jó hogy nem tud megtelni az inventory. mert hogy ugye az alapanyagokat külön helyre rakja és most nem kapunk. tehát max pár helyet kell szabadon hagyni ha esetleg kap az ember alapanyagos dobozt. mert azt azért ad.

kb elköltöttem muszájból lőszerre meg hp-ra az alapanyagokat és nem mondhatnám hogy a fegyverem úgy van fejlesztve ahogy azt megszoktam.
    okég hogy a HC ba nem szabad meghalni de egyébként meg sokkal könnyebb fejlődni mert ott ugye ad alkatrészeket és az eladásából jön be alapanyag. na itt ez rögtön kiesik.

bár itt ugye meg szabad halni. nem törlődik a save de akkor is ezekkel a feltételekkel ez az igazi nehéz fokozat és DS hangulat.

Új hozzászólás Aktív témák