Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
a belező sem rossz, de az inkább akkor jó ha már nincs mitől félned vagy nem nehéz fokon tolod.
úgy használtam hogy boka magasságba lőttem ki belőle a pengét. és ahogy közel ér az ellenfél el is metszi a lábát aztán ahogy előre esik végigdarálja az egész testét.
de nehéz fokozatokon tökmnind1 hogy maxos e a sebzése inkább csak meg csikolni lehet vele az ellenfeleket de szétdarabolni nem igazán mert sztem immunisak rá..
bizony a hangok meg a légkör adja a hangulatát.
ha fülessel játszol az egész játék alatt folyamatosan halk suttogásokat hallasz meg kalamolásokat szellőzőkbe stb..
az első részbe a fokozatok között annyi eltérés van hogy a szörnyek nehezebben halnak, pl nem elég egy lövés levágni egy karjukat plusz ha közel érnek nagyobbat is sebeznek.
nekem mer bő 10+ végigjátszásom van az első részben és ezen kívül minden ugyan az.
ugyan annyria lőszer meg a többi cucc ugyan ott vannak stb.. persze nem elég ugyanannyi lőszer mert szívósabbak ugyh előfordulhat hogy boltba venni kell.
hard-re már nem emlékszem annyira de impossible fokozaton ha megcsap pl egy sima pengés karú az kb 95% életet szakít ha nem is öl meg. sztázis nélkül el vagy veszve.
van az a két karú dög ami deréktól lefelé egy csáp és a kezével közlekedik. a legszívósabb dög az egész játékba az alapellenfelek közül..2. részben már jobban kiegyensúlyozták fokozatokat. pl tényleg kevesebb élettöltőt és lőszert ad a játék. a 6.os cutter tárak helyett 1-es meg 3 darabos. hullámfegyverhez is egy lőszer stb.
viszont szerintem a 2. rész nehéz fokozata még így is könnyebb haladás szempontjából egészen az utolsó 3-4 fejezetig. ott bekeményít a játék.
először ajánlanám majd ott is elsőre a normal fokozatot mert nem árt tudni a végén hogy hol mennyien jönnek stb.
van a végén boss előtt egy rohanós szakasz ahol nem fogynak el az ellenfelek, 10 élettöltőből maradt vagy 2 a boss-ra és nem elsőre tudtam elszaladni odáig még úgy sem hogy már párszor letoltam azt a részt is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest