Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Ha csak a sebzésüket lehetne fejleszteni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Minden fegyvernél lehet sok mindent tuningolni, ez függ a típustól is. Plazmavágónál például tár kapacitásának a növelése, jobb tűzsebesség , gyorsabb újratöltés. Ívfegyvernél az ív szélességének növelése, valamint a második képesség, az akna fejlesztése. Az a baj, hogy szvsz nincsen elég góc ahhoz, hogy például a ruhád fejlesztésén kívül még csutkára kituningolj mondjuk 2 fegyvert. Ahogy írtam fentebb, nekem a plazmavágó és az ívfegyver jött be a legjobban, a pulzus gépkarabély(vagy puska)/lángszóró/stb. szerintem értelmetlen. A végére olyan erős lesz a plazmavágó, hogy a legtöbb szörnyet pár lövésből lehet ölni, még testre célozva is. Kivételt képeznek ez alól természetesen az erősebb szörnyek, pl. brute és társai, amibe nem tudom hány tár kell a végtagjába, mire megdöglik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)