Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Aktív témák
-
Szatír
aktív tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Te vagy az első aki segíteni akar... Köszönöm ! :P
Nem téged vagy mást , sőt nem is Divot-ot hibáztatom, egyszerűen ez most nem jött össze.
Majd próbálkozom máshol....
Rendes tőled, de már nem érdekes, elment a kedvem az itteni eladástól.
Szóval ne tégy semmit...inkább megtartom a ramokat...
Köszi +1*
De, megtehetsz valamit...
törölheted a hozzászólásaimat a topicból...
[Szerkesztve] -
Szatír
aktív tag
A megéri elég tág fogalom....valahol a keresleti és az elképzelési függvény találkozásánál kellene keresni.
Kérdés, ki mit akar kihozni és milyen áron...
Amúgy gratu a ramodhoz ,de pölö P4-nél nem bizti ,hogy fontos a szinkron hajtás.
Van , hogy az asszinkron gyorsabb a megemelt fsb miatt, de ezt a témát ráhagyom az okosokra.... -
Szatír
aktív tag
Nem akarlak megbántani, ne értsd félre...csak már elég sok ''ilyen'' megoldást kínáltak , apronet és társaitól már égnek áll a hajam.... Hagyjuk inkább az egészet a fenébe....megtartom a ramokat és lemondok a tuningról majd konfigokba belerakom és még örülni is fognak neki.
TÉMA off
Kifakadás On
Remélem nem haragxotok meg, de már elvesztettem a türelmem...
A legjobb az volt, hogy a tobpicomba ahol hírdettem bepofátlankodtak és megpróbálták elhalászni az érdeklődöket szintén ram eladással...csak nyeltem egyet
Na meg az ilyen beszólások... ja blufishben meg amott olcsóbb, meg netto.... meg ilyenek...apám cége vesz
VEGYEN
Azt felhívtam EGY helyet , aszonták hát rendeljem meg ennyi-meg annyi,de lehet nem azon az áron hozzák szóval nincs garancia semmire...
Én meg becsületesen minden átbaszás nélkül próbálom eladni a ramokat azért, mert nem ezt szerettem volna kihozni a gépemből és tessék...plafonra kell menjek...hazamegyek visszarakom mind a négyet és téma lezárva.
VEGYETEK OTT , mert olcsó meg jó ahol akartok
Asszem első és utsó bizniszem volt ez itt a prohardveren....
Kifakadás OFF
ON
Tényleg nem neked szólt, ne haragudj...
[Szerkesztve] -
Szatír
aktív tag
Kingmax superram 4 db 256-s 400mhz-s modul...szép piros színben :o)
Kb. egy hetesek
Ha komcsira érdekel képet tudok küldeni emailben.
Ide is nézzél be...
Link:
prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=48633&arc=f
Meg ide is...
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=48544&start=0 -
Szatír
aktív tag
Hali,
Nem még nem adtam el őket, nem kell senkinek. Pedig már 10,5-ért odaadnám őket :o)
Részben találtam megoldást a ''szívásra'' egy biosfresh után úgy néz ki megy a négy modul dualban./ Az alaplap p4c800 deluxe /
Annyi a bibi, hogy bármivel probálkozom nem akar felmenni 47xx/16xx fölé az írás/olvasás és a PAT továbbra sem megy ha nem a gyári időzítéseivel hajtom. Szóval félmegoldás..
Ha nemtom eladni marad, pedig most tudnék ugyanebből 512-ket venni 500 mhz-s szériából (hujjjujjujjj) az asszem lesikítaná a hajamat :))
Aktív témák
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő