Új hozzászólás Aktív témák
-
-= CsoCso =-
tag
Bővebben: link
Te tudod...
Egyébként a táp csak egy futó 5let volt; prime95-öt nézted? -
-= CsoCso =-
tag
Hal-ee!
Nem tudom aktuális-e még a memória-téma, ha igen, próbáld ki ezt: Bővebben: link Prime95. Nekem nagyon bejött. Eredetileg a proci-hűtőm tesztelésére szedtem le (CPU-Burn + 4°Cdurvaa), de aztán jól jött húzásnál is, meg van memóriát nyúzó része is! Azt mondják, ha EZ nem talál hibát a rendszeredben, akkor más sem fog...
Ja, a másik: a memóriákkal kapcsolatban én jártam úgy egy korábbi configomnál, hogy beletettem egy új (másfajta) memória-modult, és elkezdtek hibázni ezerrel. (Memtest) Ha kivettem bármelyiket, tökéletesen ment, akárcsak nálad. Nálam a táp volt a ludas, nem csalás, nem ámítás! Valahogy pont annyi volt neki az elég. Szóval tápcsere, azóta öcsém használja gond nélkül.
Uff!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest