- Fujifilm X
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- OLED TV topic
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-= CsoCso =-
tag
Bővebben: link
Te tudod...
Egyébként a táp csak egy futó 5let volt; prime95-öt nézted? -
-= CsoCso =-
tag
Hal-ee!
Nem tudom aktuális-e még a memória-téma, ha igen, próbáld ki ezt: Bővebben: link Prime95. Nekem nagyon bejött. Eredetileg a proci-hűtőm tesztelésére szedtem le (CPU-Burn + 4°C
durvaa), de aztán jól jött húzásnál is, meg van memóriát nyúzó része is! Azt mondják, ha EZ nem talál hibát a rendszeredben, akkor más sem fog...
Ja, a másik: a memóriákkal kapcsolatban én jártam úgy egy korábbi configomnál, hogy beletettem egy új (másfajta) memória-modult, és elkezdtek hibázni ezerrel. (Memtest) Ha kivettem bármelyiket, tökéletesen ment, akárcsak nálad. Nálam a táp volt a ludas, nem csalás, nem ámítás! Valahogy pont annyi volt neki az elég. Szóval tápcsere, azóta öcsém használja gond nélkül.
Uff!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - Garancia
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- 16GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- Keresek!! Asus rog Crosshair alaplapot, Hero, Extreme
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

durvaa), de aztán jól jött húzásnál is, meg van memóriát nyúzó része is! Azt mondják, ha EZ nem talál hibát a rendszeredben, akkor más sem fog...