- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-= CsoCso =-
tag
Hal-ee!
Nem tudom aktuális-e még a memória-téma, ha igen, próbáld ki ezt: Bővebben: link Prime95. Nekem nagyon bejött. Eredetileg a proci-hűtőm tesztelésére szedtem le (CPU-Burn + 4°Cdurvaa), de aztán jól jött húzásnál is, meg van memóriát nyúzó része is! Azt mondják, ha EZ nem talál hibát a rendszeredben, akkor más sem fog...
Ja, a másik: a memóriákkal kapcsolatban én jártam úgy egy korábbi configomnál, hogy beletettem egy új (másfajta) memória-modult, és elkezdtek hibázni ezerrel. (Memtest) Ha kivettem bármelyiket, tökéletesen ment, akárcsak nálad. Nálam a táp volt a ludas, nem csalás, nem ámítás! Valahogy pont annyi volt neki az elég. Szóval tápcsere, azóta öcsém használja gond nélkül.
Uff!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mafia: The Old Country teszt
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Micro Four Thirds
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest