- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Összesen 5992 MB. Most kipróbáltam a copy one drive to another-t. Most nem tűnt el a meghajtó, szépen lefoglalat a 6 GB-ot, utána megpróbáltam bootolni róla. Sikerült is, de közben nagyon használta az eredeti vinyót, pedig felcseréltem a boot-sorrendet. Utána lehúztam az áramot a régi vinyóról, az új így is boot-olt, de amikor a bejelentkező képernyőhöz értem, akkor a puritánabb fogadott, Win Xp Professional (! SP2-vel) , aztán jelszó utána kiírta, hogy beállítások mentése, majd kijelentkezés, aztán újra bejelentkező képernyő. Szóval ez se működik, de így legaább olvasható maradt a vinyó. Itt is lehetett volna MBR másolást beállítani, azt kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest