- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
akoska07 #3701 üzenetére
Az áruk 20-21K - amit Te linkeltél G.Skill-t nem találok magyar viszonylatban árat...
Szóba jöhet még a Giga UD4 is.Régen utáltam az Asrockot viszont most csak jókat hallok róluk.
Giga lappal egyszer már megjártam, de gariba cserélték, és a 3év is vonzóbb mint a 2...Még nem tudom biztosan -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Mivel az Intel Core i3 / Core i5 / Core i7 2xxx "Sandy Bridge" (LGA1155) topicból "elküldtek", mondjuk van benne realitás, ide is beírom a kérdésemet.
Sziasztok!
Előre is bocsánat a hozzá nem értésem miatt!
Valaki el tudná mondani nekem hogy melyik memóriát érdemesebb venni, a több vagy a kevesebb V-sat? Pl 1.6V vs1.5V vs 1.25V ?
Egy másik kérdés, hogy mi a különbség két ugyanazon tulajdonsággal bíró memória között?
Egyik - másik Ezek között speciel Voltban van eltérés, de ha nem lenne, akkor mi lenne a különbség?
Ti melyik márkát ajánlanátok jobban g.skill vagy a-data (ennél a gaming v2.0 is szóba jöhet.) Nagyjából ugyanabban az árban tudnám megvenni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest