- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Jól van na, azért elég sok mindennek utána néztem , amíg "magamra hagytál"
. Keresgéltem külföldi Corsair-es , Gigabyte-os és egyéb forumokon meg úgy általában a neten . Kezdenek a dolgok felderengeni. Kipróbáltam a Gigabyte-os Easy Tune 6-ot (tudom hogy tuningos körökben nem kedvelt) de itt érnek az újabb meglepetések. 400 FSB 1600 MHz-t ugyan nem de 385 FSB 1540 MHz-t beállítva stabil a gép kb 36 óra alatt egy reboot 1,2 MCH Core-ral, de lehet az sem emiatt volt, sajnos a logokból nem tudtam kideríteni mi okozta)
Most pár órája 1,3 MCH Core-ral is stabilnak tűnik. Azonban hiába emelem az MCH-t 385 FSB felett már nem stabil. Sőt ha az Easy Tune-os beállításokat eleve biosból állítom be és ahogy tanácsoltad minden más értéket, amit nem változtatok alapértékre vagy ha nem tudom az értéket akkor normalra teszek, akkor is reboot pár perc múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest