- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Jól van na, azért elég sok mindennek utána néztem , amíg "magamra hagytál"
. Keresgéltem külföldi Corsair-es , Gigabyte-os és egyéb forumokon meg úgy általában a neten . Kezdenek a dolgok felderengeni. Kipróbáltam a Gigabyte-os Easy Tune 6-ot (tudom hogy tuningos körökben nem kedvelt) de itt érnek az újabb meglepetések. 400 FSB 1600 MHz-t ugyan nem de 385 FSB 1540 MHz-t beállítva stabil a gép kb 36 óra alatt egy reboot 1,2 MCH Core-ral, de lehet az sem emiatt volt, sajnos a logokból nem tudtam kideríteni mi okozta)
Most pár órája 1,3 MCH Core-ral is stabilnak tűnik. Azonban hiába emelem az MCH-t 385 FSB felett már nem stabil. Sőt ha az Easy Tune-os beállításokat eleve biosból állítom be és ahogy tanácsoltad minden más értéket, amit nem változtatok alapértékre vagy ha nem tudom az értéket akkor normalra teszek, akkor is reboot pár perc múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Új, Bontatlan Kingston Fury Beast RGB Black - 128GB DDR5 5600MHz CL36 Kit (2x64GB)
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Keresgéltem külföldi Corsair-es , Gigabyte-os és egyéb forumokon meg úgy általában a neten . Kezdenek a dolgok felderengeni. Kipróbáltam a Gigabyte-os Easy Tune 6-ot (tudom hogy tuningos körökben nem kedvelt) de itt érnek az újabb meglepetések. 400 FSB 1600 MHz-t ugyan nem de 385 FSB 1540 MHz-t beállítva stabil a gép kb 36 óra alatt egy reboot 1,2 MCH Core-ral, de lehet az sem emiatt volt, sajnos a logokból nem tudtam kideríteni mi okozta)