Hirdetés
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
gyurczy
őstag
Nem volt azzal semmi gond. Többé kevésbé anyagi megfontolás miatt volt a váltás, jó áron volt az 1GB, a párja is úton van elvileg.
Közben rájöttem mi lehetett a hiba, utolsó procicserénél kula ment a hútőblokk alá. Furi is volt, hogy melegedett, szét is kaptam, ha meg már lent a blokk, kapott egy fasza polírt, meg is lett az eredménye.
-
gyurczy
őstag
A következő érdekes jelenséggel kellett szembesülnöm a minap. Lecseréltem a 2x1GB GEIL Ultra memomat 1x1GB Goodram PRO-ra. Az új memóval (DDR2 800 5-5-5-15) az orthos a korábbi GEIL-es beállításokkal 2,5 órát futott hiba nélkül, most 6-8 sec után hibát jelez.
Okozhat ilyet a memória? (Gyári spec. beállítás, gyári fesz) -
gyurczy
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
-
gyurczy
őstag
válasz
westlake
üzenetére
lehet az nem tesz jot nekik
A GPU blokkom elvileg már spannál angliában (25 fontért nem küldettem haza a bolttal), febr 10-én hozza, kíváncsi vagyok mennyivel lesz hűvösebb odabent.
az elozo mondatod annyira bejott, hogy kenytelen voltam betenni alairasba
Ha az utánna feltett kérdésre tudod a választ elengedem a jogdíjat.
-
gyurczy
őstag
Az normális, hogy a GEIL ultráim annyira forrók 2.1V-on, hogy nem lehet megfogni őket?
Aktív témák
- Magisk
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi