- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
kérdésem lene, Geil memóvan kacsolatban
van most nálam 4db 1 gigás 1000Mhz-es ultra geil memó. (1ghz, 2.4V, 4-4-4-12, elvileg D9GCT)
Elkezdtem tesztelni a négyet együtt és hibáztak memtest alatt. Gondoltam rossz valamelyik modul, teszteltem mindegyiket külön-külön, de egyiknél se jött ki hiba. Aztán próbáltam párosítani őket, mindegyiket mindegyikkel, de úgy se hibáztak. Ha viszont beteszem mind a négyet, akkoe hibáznak.
Szerintetek ez miért lehet? Próbáljak meg több feszt adni, vagy emeljek az időzítésen? Van rajtuk aktív hűtés, mert melegszenek rendesen.
Tuningot egyébként egészen jól bírják, kát modullal eddig 1180Mhz-ig jutottam, 2.4V-on -
Tomi84
aktív tag
válasz
DeepDish
üzenetére
geillel én is nagyon megszívtam.
2x1 giga ultra kitet vettem. Első próbálkozásra kifagyott a gép, még 2.3V-on sem bírta a 4-4-4-12-öt 800-on. Indítottam neki egy memtest86-ot. Eredmény szép lett, 1 perc után már ~97000 hibát jelzett, szóval gondoltam ezen már a szentlélek se segít. Nosza, mára kicserltem, memtes gyári beállításokkal. 4 óráig ment, egy darab hiba se volt. Adtam neki magasabb feszt (2.3), késleltetéseket 5-5-5-15-re tettem, és felraktam 900Mhz-re. Memtest, indul, hiba. Leveszem 866-re. Memtest, hiba. 850, hiba. 840, hiba...
Szóval király tuningramról beszélhetünk. Kerülje mindenki... messzire
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest