Aktív témák
-
beteg
őstag
Ééértem!! köszi!
Akkor viszont szvsz ha van benne egy pár 533 as is és egy pár 667 is, a tuti lap szorzója az alacsonyabb értéket fogja ''szorozni'', és 3,33-on mind a két pár 667es lesz. Mert nincs, hogy egy gépben a különböző ramok különböző frekin menjenek
De így már nem költői a kérdés? Beleteszed és mindjárt kiderül! -
beteg
őstag
0. szokott működni, a kérdés tényleg az, hogy milyen eredményesen
1. valszeg, de tuti meg kell keresned ''kézzel'', hogy mi az a beállítás, amit még mind a két pár szeret, mert az jóval felette lesz valszeg, mint a gyári, vagy autó.
2. ezt én nem értem igazán, hogy mit kérdezel, de az biztos, hogy nem különböző frekiről indulnak a párok és azokat emelgeted. Szerintem manuálisan állítsd be a 667-et és a CL4 et a biosban, feltéve, ha a 945ös Gigádban lehet. (lehet, hogy ezzel a szorzóval kavarsz meg engem, mert ilyenről én nem tudok. Szorzója a procinak van pl. Meg FSB-je, amit ha megszorzol a szorzóval, megkapod az a 3,2@ritkán4 -et, A Ramok az FSB hez igazodnak, vagy 1:1 arányban, vagy aszinkronban, mondjuk 2:3, vagy 3:4... de ezeket biztos tudod. de milyen szorzó? :
)
Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest