- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Ééértem!! köszi!
Akkor viszont szvsz ha van benne egy pár 533 as is és egy pár 667 is, a tuti lap szorzója az alacsonyabb értéket fogja ''szorozni'', és 3,33-on mind a két pár 667es lesz. Mert nincs, hogy egy gépben a különböző ramok különböző frekin menjenek
De így már nem költői a kérdés? Beleteszed és mindjárt kiderül! -
0. szokott működni, a kérdés tényleg az, hogy milyen eredményesen
1. valszeg, de tuti meg kell keresned ''kézzel'', hogy mi az a beállítás, amit még mind a két pár szeret, mert az jóval felette lesz valszeg, mint a gyári, vagy autó.
2. ezt én nem értem igazán, hogy mit kérdezel, de az biztos, hogy nem különböző frekiről indulnak a párok és azokat emelgeted. Szerintem manuálisan állítsd be a 667-et és a CL4 et a biosban, feltéve, ha a 945ös Gigádban lehet. (lehet, hogy ezzel a szorzóval kavarsz meg engem, mert ilyenről én nem tudok. Szorzója a procinak van pl. Meg FSB-je, amit ha megszorzol a szorzóval, megkapod az a 3,2@ritkán4 -et, A Ramok az FSB hez igazodnak, vagy 1:1 arányban, vagy aszinkronban, mondjuk 2:3, vagy 3:4... de ezeket biztos tudod. de milyen szorzó? :
)
Aktív témák
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest