- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- SONY LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
istu0517 #4215 üzenetére
istu0517! Én is azt hittem! Igaz 2GB Vista alatt van. Kikapcsolt virtuális memória mellett simán fut minden (na jó, full teljesítményt igénylő játékaim nincsenek, csak Settlers4Re.., Doom3, Call of Juarez), de simán elmentek virtualis ram nélkül.
Aztán néha a Vista beszólt, hogy elfogyott a ram, és nem is feltétlenül játék alatt vagy után! A win ilyen, kell neki!!!! Szerintem 8giga mellett is kell! Itt az a kérdés, hogy milyen ram mellett mekkora az igénye, mert ugye a túl nagy virtuális, a HDD + töredezettség miatt lassít be.
Aktív témák
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest