Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz
hülyegyerek #279 üzenetére
en sajnos vettem ocz xtc-t, azzal nincs is baj, hogy kellemesen es total kussban behuti ramot, de a kromozott fem raccsal a ventiken TUL SOK helyet foglal!!
nalam eppen befert freezer7pro es hdd koze, sot... hozza is ert mind2hoz.
igy az lett a vege, hogy otromba modon szetfeszitettem femracsot rajta (kuka lett) es a 2 OCZ ventit (na ezmondjuk megeret) pillanatragasztoval osszetoltam, majd jo kis befottes gumival felfogattam, ahogy kell. igy teljesen jol elfer, szebben is vilagit, meg jol huti is a modulokat!
de ezert par honapja kozel 8 ezer Ft-ot adtam... kar volt, igy utolag azt mondom, fele annyi penzbol veszel 2 db papst ventit es felapplikalod ugyanugy..... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #279 üzenetére
Elég rá egy sima 8-as venti, nem kell erre költeni sztem. Befőttes gumival rögzíted és kész (ahogy Soak-tól tanultam
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest