- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Foxmulder89 #1617 üzenetére
Köszi mindenkinek már kaptam választ!
bár ettől függetlenül ha valakinek van valami jó 5lete, tapasztalata, esetleg hogy vista alatt hogy lehetne megoldani természetesen elfogadom!thx -
Foxmulder89
senior tag
Üdv, adott 2x512 1000+ A-data ram, 1-1 bit hibával.
Mennek de így használhatatlanok, nincs olyan progi vagy valami amivel lelehetne tiltani ezeket a biteket, vagy bizonyos memória részt?
A kérdést feltettem a nagy ramos totyikba is, lehet hogy kicsit off sorry érte csak érdeklődöm hátha meglehet még őket menteni!
köszi itt is! -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Gyuri27 #1302 üzenetére
Akkor most már rányomom a tortára a habot
Giga 965-s3 lapom is bekrepált a nyáron, az a-datával egy papíron van a számla ami ugye nincs meg, lehet még meglehet csinálni állítólag azokon szarok a kondik...(valami tápellátási hibája van, sok kicsit ciripel gyorsan indítás után ) nemtudom.
Mind1 ebből lett az IP35-DS3 és faszán müxik, nem is baj ápgréd szempontból csakhát
kidobott péz..nem egy nagy probléma megesik az ilyen, csak ne ennyi egyszerre -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Gyuri27 #1302 üzenetére
nem, 4 volt használva egyszerre, ebből 2-t hibásan vettem ki késöbb, valszeg nem egyszerre krepáltak be de az már lényegtelen..amúgy mennek ,nem haltak meg de hibásak és így használhatatlan,mert hát elég nagy baromságokat csinál(nem fizikai hiba)
mod: kaptak 2,5voltot is lehet azért bár más ismerősnél ugyanilyen ram kapott 2,8-at is kisebb időre és nem lett baja, viszont a kingmaxnak csak 2,3mat adtam azt is kis időre testelni de úgy se ment -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Overlocker #1292 üzenetére
mennyi idő cseréltetni kb? amúgy menne ez a kingmax egy 512-es 1000+ -os A-Datával ?
még van nálam kettő, négy volt de kettőnek (pont ami kifingott) nincs meg a papírja... -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Overlocker #1290 üzenetére
affene egye meg nemrég halt meg 2 a-datám is aztán megvettem ezeket csütörtökön és máris szar az egyik
-
Foxmulder89
senior tag
Próbáltam a 2 ramot külön-külön, az egyik viszi az 1066-ot a másik még win elött kékhalálozott, de 850 5-5-5-16 -on mennek (2,1v) úgynézki, viszont két és fél óra orthos után ilylet írt ki : FATAL ERROR: Final result was A4F2A86D, expected: D233852A
ez most mit jelent szar a memó ? -
Foxmulder89
senior tag
válasz
barnam_ #1278 üzenetére
Igen option2-vel megy csak annyit, be is bootol win aztán jönnek a marhaságok...majdhogynem az összes progi hibát ír ki, orthos így köszön:
FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
Torture Test ran 0 minutes 8 seconds - 1 errors, 0 warnings
memtest86 csak úgy hányja a hibákat..
mod: apropó te mivel tesztelted? (procc stabil, lapnak sincs semmi gondja) -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Foxmulder89 #1276 üzenetére
2,3 volton 1125mhz 5-6-6-15 időzítéssel 26percig bírta orthos...
valószínű ekkora fesszel menne 1066 simán de hol van ez a referencia 2 volt-tól...nemakarom kinyírni vagy bírja ? -
Foxmulder89
senior tag
üdv tegnap óta én is 2x1 giga 1066-os kingmax memó tulaja vagyok csaképp boldog nem....
1066-1000-900 se megy 5-5-5-16 +0,2 mellett ahogy azt az oldalukon írják, lap megkapta a +0,1voltot, pedig nem hinném hogy hibásak, 800 megy.Tényleg kéne mennie neki 2volton 1066mhz-et ?? 5-5-5-16 mellett ?
valaki valamit mondjon mer ez így nem frankó
MOD:Aggregátor látom neked is hasonló lapod van ilyen memóval, vmi 5let ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Túra és kirándulás topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest