Új hozzászólás Aktív témák
-
zsámoly
tag
Üdv.
Kingston 667 jelenleg 800-on megy. A procit szeretném még 200Mhz-el húzni, csak akkor már 867Mhz-en fog menni a mem.Az időzités most így néz ki 5-5-5-15. Ugy tudom ha visszaosztom az időzitést ,csökken a mem. órajele.A kérdésem az, hogy kell a visszaosztást csinálni? -
zsámoly
tag
Üdv.
1Gb Kingston 667Mhz memóriám az FSB emelésnek köszönhetően most 800Mhz-en jár. Régebben nem tudtam hogy hogy a procituning mem. tuningal jár. Az alapfeszt 0,05V-al megtoldottam.Ugy tudom a Kingston tuningosabb márka. Birja huzamosabb ideig ha 800Mhz-en hagyom, Vagy legyek előrelátó és vegyem vissza.Ha utóbbit tanácsos választanom, ugy megmondaná valaki hogy kell, és a proci órajele megmaradjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest