Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
Hááááát nemtudom megéri e, utánnanézegetek most éppen a cuccnak a G,skill annyira engem nem fogna meg...Cl5 1000mhz, és ráadásul 4gb-os kitt, ez sose fog Cl4-ben 1ghz-t elérni az fix, mondjuk jolenne tudni milyen chippek vannak rajta
Az sli edition szépnevű Ocz is 4gigás pakk, de ennek elég gyér az időzítése (4-4-4-15) ennek sem mondom hogy lehetetlen de szerintem nem megy jobban mint a mostani
A cruciál az már nívósabb cucc lenne, ha a régebbi chippes lenne, az uj chippekel amiket rátesznek nem mennek valami fényesen...
OCZ DDR2 PC2-6400 Blade CL4:ez számomra is érdekes ramocska, ilyen időzítéssel gyári cuccot még nem láttam:4-4-3-15hogy ennek mi értelme van nemtudom, nemhiszem hogy jobblenne a mostaninál
G-Skill F2-8000 CL5D 4GBPQ:ujjab cl5-ös kitt mely 1ghz-n tolja gyárilag, nemtudom milyen chippekből áll, de szerintem max olyan 900mhz a vége cl-4 ben, és isten tudja mennyi fesz...
Ezek a kittek mind 2*2gb-os darabok, sosem fognak ugy menni mint egy 2*1gb-os kitt ezt is szem előtt kell tartania, merrt ha 1 mod van rá ne lefele fejlesszünk hanem felfele
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gigabyte alaplap topik
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest