Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pisti88+

senior tag

válasz toyone #5699 üzenetére

Hááááát nemtudom megéri e, utánnanézegetek most éppen a cuccnak a G,skill annyira engem nem fogna meg...Cl5 1000mhz, és ráadásul 4gb-os kitt, ez sose fog Cl4-ben 1ghz-t elérni az fix, mondjuk jolenne tudni milyen chippek vannak rajta :DDD
    Az sli edition szépnevű Ocz is 4gigás pakk, de ennek elég gyér az időzítése (4-4-4-15 :F ) ennek sem mondom hogy lehetetlen de szerintem nem megy jobban mint a mostani :N
    A cruciál az már nívósabb cucc lenne, ha a régebbi chippes lenne, az uj chippekel amiket rátesznek nem mennek valami fényesen...
    OCZ DDR2 PC2-6400 Blade CL4:ez számomra is érdekes ramocska, ilyen időzítéssel gyári cuccot még nem láttam:4-4-3-15 :F hogy ennek mi értelme van nemtudom, nemhiszem hogy jobblenne a mostaninál
    G-Skill F2-8000 CL5D 4GBPQ:ujjab cl5-ös kitt mely 1ghz-n tolja gyárilag, nemtudom milyen chippekből áll, de szerintem max olyan 900mhz a vége cl-4 ben, és isten tudja mennyi fesz...
    Ezek a kittek mind 2*2gb-os darabok, sosem fognak ugy menni mint egy 2*1gb-os kitt ezt is szem előtt kell tartania, merrt ha 1 mod van rá ne lefele fejlesszünk hanem felfele :R

Új hozzászólás Aktív témák