- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
dokee78 #5680 üzenetére
állj-állj! A performance level NEM RAM időzítés! Az északi hídhoz tartozó késleltetési idő (?), az igaz, hogy a memória kezelést javítja, minél alacsonyabb, mert az északi híd kezeli azt is ugye, és annak a paramétere ez. Tehát minél alacsonyabb perf. levelhez az északi híd feszültségét kell növelni. Én viszont nem játszom vele, mert ha alacsonyabbra vettem, nem tudott elindulni a gép, olyannyira, hogy a pót biost rakta vissza, én meg flashelhettem újra a netről... szóval időigényes lenne, ha folyton ezt kéne tennem. P5Q-E-vel jártam így, úgyhogy én nem nyúzom, de elég fontos tényező ez P45-nél, lehet vele javulni... úgy hallotttam, többet ér, mintha a ramnál állítanál kisebb késleltetést. Régebben is volt ilyesmi a biosokban, de nem volt állítható, csak ki-/be lehetett kapcsolni, aztán maga állított egy kisebb értéket, aztán ment vagy nem... Talán ez volt ASUS-nál, pl. a P5WD2-n az Ai Transaction Booster... egyébként talán már P35-nél is volt ilyen, hogy manuálisan lehetett állítani, de hülyeséget nem akarok mondani ...
Másik: Mushkin Ascent XP2-8500-ról szeretnék infókat! Van egy ilyen kitem, 2x2GB, nem volt olcsó, de úgy látszik, pont rossz darabot fogtam ki...
Nem nagyon tudom húzni, 2.36V volt a max, amit adtam neki, de 1150 körülre sem tudom emelni, max ha idióta időzítéseket adnék neki, pl. CL6-6-... A kérdésem az, hogy van vmi trükkje neki, vagy így jártam, másikat kéne szerezni? Szöget ütött a fejembe laci666 mondata, hogy neki vitte ez a kit az 1200-at 5-4-4-4-12-be!
szerk.: el szerettem volna adni a ramokat, de most még várok, lehet még van valami esély, kicsalni ebből a kitből, ami egyelőre nem jön...
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest