Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg azokon is GMH-k vannak, mint az én moduljaimon, tehát nagyjából ugyanannyit bírhatnak. Nálam a 2.65V BIOS fesz terhelés alatt olyan 2.55 - 2.57V valós fesz lehet, ezzel még elvannak (többet meg nem lehet adni a lapommal), ellenben, ha huzamosabb ideig futnak ien feszen (mondjuk 15-20 perc már annak számít, ahogy tapasztaltam), utána hajlamosak megkergülni. Volt, hogy csak az egyikkel indult a gép, és csak 2.4V BIOS fesz fölött vitte a tesztek után az SPD beállításokat, ami először hajmeresztő volt, mert azt hittem, elpatkolt vmeik chip. Azután észheztértek mindig. Tapasztalataim szerint az én chipjeim durván 10 percig futnak parajelenségek nélkül ien magas feszen gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged